top of page

Bedrijfsprofiel

 

Gebroeders Jorritsma werd opgericht op 15 januari 2007 als vennootschap onder firma en was in eerste instantie gevestigd te Dronrijp. De tweemanszaak bestaat uit de broers Piet en Koos, die samen goed zijn voor ruim 70 jaar ervaring.

 

De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich snel ontwikkeld. Zo beschikt het tegenwoordig over twee moderne bedrijfswagens en werd in 2013 de bouw van een nieuw bedrijfspand in Menaam voltooid. In deze ruime werkplaats (375 m2) kunnen talloze werkzaamheden onder optimale omstandigheden worden uitgevoerd.

 

Ons vakgebied concentreert zich op leidingwerk, metaal- en rvs-bewerking en ventliatie, hoofdzakelijk in de industrie en de scheepsbouw.

 

Kwaliteit en flexibiliteit staan voor Gebroeders Jorritsma hoog in het vaandel. In combinatie met een portie Friese nuchterheid kan zo te allen tijde op de wensen van de opdrachtgever worden ingespeeld.

 

Voor ons is uw en onze veiligheid van groot belang. Daarom beschikken wij beiden over een VCA-certificering en zijn al onze gereedschappen gekeurd volgens de NEN3140-norm.

Partners

bottom of page